Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Vier Meren Vernieuwt

van winkelcentrum naar Full Service Center

Van winkelcentrum naar Full Service Center

Full Service Center Vier Meren brengt meer functies samen dan voorheen. 
In de plannen voor het nieuwe centrum staat de feedback van onze bezoekers centraal.
Zo wordt o.a. het klimaatprobleem aangepakt, komen er schone en moderne openbare toiletten
en zal de vernieuwde passage zorgen voor een meer sfeervolle en intieme beleving van het centrum.

Ook benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?
Op deze pagina en op onze Facebookpagina plaatsen we geregeld updates en foto's.

Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels in Vier Meren gewoon geopend. 

Update: Nieuwe winkels, versstraat Every.Deli én de vernieuwde entree

Update: Nieuwe winkels, versstraat Every.Deli én de vernieuwde entree

18 november 2022

We komen stapje voor stapje steeds dichterbij het vernieuwde full service centre van Vier Meren! Nog voor het einde van het jaar worden Only, Viet n Tea en de vernieuwde Bagels & Beans geopend. Benieuwd naar alle komende werkzaamheden? Lees snel verder! 👇

Werkzaamheden every.deli 
In de kelder naast Albert Heijn XL, komt versstraat Every.Deli. Hier vind je straks al jouw versproducten op één plek. Onze bouwmannen zijn hier de komende weken hard aan het werk. Zo is er een begin gemaakt aan het opmetselen van de liftschacht en staat ook het plaatsen van de balustrade op de planning. We willen jullie alvast goed voorbereiden want de werkzaamheden kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen. We zullen er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te beperken.  
 
Werkzaamheden in de passage 
Ook in de passage zijn de eerste stappen gezet. Dit gaat vooral om technische werkzaamheden. Zo is er ruimte gemaakt voor de hulpconstructie van het nieuwe ventilatiekanaal en zijn de benodigde stalenbalken veilig opgehangen.   
 
Entree Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein zal binnenkort gesloten worden. Maak je geen zorgen! Je kunt jouw favoriete winkel nog steeds bereiken! Er wordt een tijdelijke entree gemaakt door het oude winkelpand van Mango. Deze tijdelijke entree opent naar verwachting in de week van 5 december. Hou onze socials in de gaten voor alle updates!  

Nieuw nieuw nieuw!  
We maakten een tijdje terug al bekend dat Only, Snipes, Ekmekci, Viet n Tea én Bagels & Beans binnenkort hun deuren zullen openen. Daar mag nu nog een naam aan worden toegevoegd, namelijk de vernieuwde Media Markt! Een feestelijke opening zal naar verwachting medio januari plaatsvinden. Maak je geen zorgen, Media Markt blijft gedurende de werkzaamheden gewoon geopend voor bezoekers. Je kunt dus nog steeds een Dyson Air Wrap onder de kerstboom verwachten. 😉  

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!

Coming soon: Only, Snipes, Ekmekci, Viet N Tea én Bagels & Beans

Coming soon: Only, Snipes, Ekmekci, Viet N Tea én Bagels & Beans

20 oktober 2022

De transformatie naar het Full Service Centre is nog steeds volop in gang. Achter de bouwschuttingen wordt hard gewerkt aan de complete vernieuwing van het centrum. Daar horen natuurlijk ook nieuwe winkels bij! Only, Snipes, Viet n Tea, Ekmekci én de vernieuwde Bagels & Beans openen binnenkort in Vier Meren. 

In het pand naast de entree aan de Marktlaan (tegenover Costes) opent binnenkort een gloednieuwe Only. Trendy dameskleding en stoere accessoires, je vindt het hier allemaal! 

Je favoriete bagel? Die haal je straks op een compleet nieuwe locatie! Bagels & Beans gaat namelijk verhuizen. Zij gaan zich vestigen in het hart van Vier Meren tegenover La place. 

Nóg meer horeca! Schuintegeover La Place opent op korte termijn Viet N Tea. Hier haal je onder andere Vietnamees streetfood en heerlijke Bubble Tea. Ook horecazaak Ekmekci zal haar deuren openen in Vier Meren. Zij gaan zich vestigen in het oude pand van Burger King. Van baklava en kumpir tot aan salades en broodjes, van deze menukaart loopt het water je in de mond. Dat wordt smullen dus!

En dan, last but certainly not least: Snipes! Deze trendy sneakerstore opent volgend jaar in het pand naast Adam Brandstore. Naast trendy sneakers kun je hier ook terecht voor stoere streetwear en unieke accessoires.  

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website en social media goed in de gaten! 

 

Update: werkzaamheden Burgemeester van Stamplein & Versstraat Every.Deli

Update: werkzaamheden Burgemeester van Stamplein & Versstraat Every.Deli

21 september 2022

Vier Meren is volop in transformatie! Er worden flinke stappen gemaakt in de vernieuwing van het winkelcentrum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe entree aan het Burgemeester van Stamplein en is er een start gemaakt aan de opbouw van versstraat Every.Deli. 

Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein wordt verlegd. Een flinke klus dus! De eerste werkzaamheden zijn hiervoor van start gegaan. Misschien hebben jullie het enorme bouwhek al zien staan. Achter het bouwhek wordt het dakdeel plaatselijk ingezaagd en weggeknepen, om uiteindelijk een groot deel voorzichtig te slopen. Deze werkzaamheden zullen de meeste geluidoverlast met zich meebrengen. Hierna kunnen de eerste stappen worden gemaakt naar de verbouwing van het ontvangstgedeelte achter de entree. Naar verwachting is de gloednieuwe entree medio december helemaal af. 

Al jouw versproducten op één plek! 
In de kelder van het winkelcentrum, naast Albertheijn XL ,komt gloednieuwe versstraat ‘Every.Deli’; een plek waar alle verswinkels samen komen. Zo wordt boodschappen doen een feestje! Ook hiervoor zullen sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit betreft onder andere de sloop van het plateau boven het voormalige pand van Kippie. 

Geluidsoverlast 
Onze bouwlui zullen de komende tijd hard het werk zijn! Helaas kan de vernieuwing van het hele centrum niet geruisloos uitgevoerd worden. De sloopwerkzaamheden aan de nieuwe entree en het deel aan de begane grond zullen voor de meeste geluidsoverlast zorgen. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken en willen jullie via dit bericht goed voorbereiden. De komende maanden wordt extra hard gewerkt, om de overlast tijdens de feestdagen te kunnen vermijden.  

Alvast bedankt voor het begrip! 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!

Update: werkzaamheden in het vooruitzicht

Update: werkzaamheden in het vooruitzicht

24 augustus 2022

Het begin van de indrukwekkende entree, een nieuwe versmarkt die dichterbij is dan je denkt en het creëren van meer ruimte. Kunnen onze bouwers het maken? Nou, en, of! De bouwvakantie is afgelopen en het is tijd om weer verder te gaan aan Vier Meren Vernieuwt.  
 
Ruimte creëren  
De werkzaamheden aan het winkelpand aan de Marktlaan zijn begonnen. Hier wordt deze week de inrichting en het pand gesloopt. Je kent deze ruimte waarschijnlijk als de plek waar hiervoor Flying Tiger zat. Dit pand wordt natuurlijk niet voor niets gesloopt en zal weer ruimte creëren voor iets nieuws…  

Nieuwe entree 
Vind jij ook niet dat bij een mooi, modern ‘Full Service Center’, een grote, indrukwekkende entree hoort? Eens! Om deze entree (aan het Burgemeester van Stamplein) waar te maken, starten vanaf 29 augustus de werkzaamheden. Voordat ze beginnen, wordt er al een staalconstructie geplaatst en zodra alles veilig staat vastgesteld, pakken ze het dak aan. De nieuwe entree is flink wat werk, maar gelukkig hebben de bouwlui een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober klaar. Spiek vooral even op bovenstaande impressie voor een eerste indruk!  

Coming soon: Every.Deli 
Om een meer sfeervolle en intieme, maar ook praktischere winkelbeleving te realiseren, gaan we aan de slag met een nieuw concept: Every.Deli. De versmarkt komt naast Albert Heijn te zitten en omdat we nu eenmaal niet kunnen wachten, begint de bouw vanaf 27 september al. Binnenkort vertellen we meer over deze versmarkt, dus hou vooral onze website en socials in de gaten!  

Blijf op de hoogte 
Mis geen ontwikkelingen voor een vernieuwd Vier Meren. Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Update: WE Fashion is geopend!

Update: WE Fashion is geopend!

5 mei 2022

Op donderdag 5 mei is de gloednieuwe WE Fashion feestelijk geopend! 

De nieuwe winkel heeft een moderne en frisse uitstraling gekregen! Er is gebruikt gemaakt van gerecyclde materialen en de paskamers hebben speciale ring-light belichting in de spiegel. Zo kun jij pas echt goed zien hoe leuk je nieuwe outfit staat. WIJ zijn ontzettend enthousiast en wensen het enthousiaste topteam heel veel succes. Heb jij al een kijkje genomen? 

Full Service Centre
Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Update: WE Fashion opent binnenkort!

Update: WE Fashion opent binnenkort!

29 april 2022

Begin dit jaar zijn de eerste werkzaamheden aan het vernieuwde Vier Meren van start gegaan. Hard work pays off! Op donderdag 5 mei om 10.00 uur wordt het nieuwe pand van WE Fashion feestelijk geopend! 

WE Fashion
De nieuwe winkel krijgt een moderne en frisse uitstraling, wat zorgt voor een optimale winkelbeleving. Er is gewerkt met gerecyclede materialen zoals hout, kunststof en glas. Storemanager Tom is vooral enthousiast over de prachtige paskamers. De belichting in de paskamer is namelijk gebaseerd op een ring-light. Zo heb je altijd het meest flatteuze licht tijdens het proberen van een kledingstuk. In de nieuwe winkel wordt hetzelfde concept toegepast als bij de WE Fashion store in de Kalverstraat in Amsterdam. WIJ hebben in ieder geval mégaveel zin om hier te shoppen! 

LET OP!
Zondag t/m woensdag is het oude pand van WE Fashion gesloten. Vanaf donderdag staat het topteam weer helemaal voor je klaar in de gloednieuwe winkel. 

Full Service Centre
Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Update: Eerste verbouwingswerkzaamheden

Update: Eerste verbouwingswerkzaamheden

9 maart 2022

Vier Meren vernieuwt! De komende periode wordt het winkelcentrum compleet vernieuwd tot een modern ‘Full Service Center’. De eerste werkzaamheden zijn al een tijdje geleden van start gegaan. Achter de bouwschutting in de passage wordt hard gewerkt aan een nieuw winkelpand en we mochten alvast een kijkje achter de schermen nemen. Wij hebben nu al zin om hier te shoppen, want achter de schutting komt binnenkort een gloednieuwe WE Fashion Store!  

Full Service Centre
Dit is nog maar het begin van de volledige verbouwing van het winkelcentrum. Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Transformatie Vier Meren vanaf april
Vanaf volgende maand zal de officiële start van de gehele transformatie van het winkelcentrum in gaan. Het winkelcentrum zal gedurende de werkzaamheden toegankelijk blijven voor publiek. De streefdatum voor afronding van het vernieuwde Vier Meren staat gepland voor medio 2023.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Start voorbereidende werkzaamheden in Vier Meren

Start voorbereidende werkzaamheden in Vier Meren

12 januari 2022

We staan aan de vooravond van de vernieuwing van ons mooie centrum Vier Meren. De komende periode wordt het winkelcentrum compleet vernieuwd tot een modern ‘Full Service Center’ waarin er meerdere functies samenkomen.

In de fase van planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze klanten en lossen we o.a. het klimaatprobleem op, realiseren we schone en moderne openbare toiletten en zorgen we met een vernieuwde passage voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving. Door het verplaatsen van de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein verbeteren we de ‘loop’ van bezoekers in het centrum en geven we een nieuwe impuls aan de passage.

Start voorbereidende werkzaamheden in de passage
De eerste werkzaamheden zijn inmiddels zichtbaar in het winkelcentrum. Deze werkzaamheden betreffen o.a. het plaatsen van een bouwschutting in de passage, waarna vanaf 17 januari wordt gestart met de verbouwing van de winkelunit achter deze bouwschutting. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 1 april 2022.

Transformatie Vier Meren vanaf 1 april 2022
Vanaf 1 april zal officieel gestart worden met de transformatie van het winkelcentrum. Alle werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek. De streefdatum voor afronding van de herontwikkeling staat gepland voor medio 2023.

Vier Meren video
Vier Meren gaat vernieuwen!

Vier Meren gaat vernieuwen!

1 september 2021

Het masterplan is rond en de vergunningsaanvraag is ingediend bij de gemeente Hoofddorp. Graag presenteren wij hierbij de eerste beelden en een 3D video, welke een goede indruk geven van het vernieuwde ‘Full Service Center’ Vier Meren!

We streven ernaar om in januari 2022 aan de slag te gaan met de eerste werkzaamheden en als alles volgens plan verloopt is Vier Meren medio 2023 compleet vernieuwd.

Planvorming op basis van klantwensen
In de fase van planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze klanten en lossen we o.a. het klimaatprobleem op, realiseren we schone en moderne openbare toiletten en zorgen we met een vernieuwde passage voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving. Door het verplaatsen van de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein verbeteren we de ‘loop’ van bezoekers in het centrum en geven we een nieuwe impuls aan de passage.

Ook realiseren we nieuwe concepten zoals bijvoorbeeld een complete versmarkt ‘every.deli’ tegenover de gloednieuwe Albert Heijn en daarnaast werken we hard aan het verbeteren van het aanbod om nog beter aan te sluiten op het dagelijks leven van onze bezoekers.

Alle werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek.

Natuurlijk houden we jullie de komende periode goed geïnformeerd over de volgende stappen in de vernieuwing van Vier Meren. Blijf deze pagina volgen voor meer updates over de vernieuwing!

Vier Meren video