Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Vier Meren Vernieuwt

van winkelcentrum naar Full Service Center

Van winkelcentrum naar Full Service Center

Full Service Center Vier Meren brengt meer functies samen dan voorheen. 
In de plannen voor het nieuwe centrum staat de feedback van onze bezoekers centraal.
Zo wordt o.a. het klimaatprobleem aangepakt, komen er schone en moderne openbare toiletten
en zal de vernieuwde passage zorgen voor een meer sfeervolle en intieme beleving van het centrum.

Ook benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?
Op deze pagina en op onze Facebookpagina plaatsen we geregeld updates en foto's.

Tijdens de werkzaamheden blijven de winkels in Vier Meren gewoon geopend. 

Persbericht: Wereldhave en Gemeente Haarlemmermeer vieren feestelijke opening van vernieuwd Vier Meren in Hoofddorp

Persbericht: Wereldhave en Gemeente Haarlemmermeer vieren feestelijke opening van vernieuwd Vier Meren in Hoofddorp

29 september 2023

Vier Meren in het centrum van Hoofddorp heeft het afgelopen jaar een complete metamorfose ondergaan. Het winkelcentrum werd getransformeerd tot een modern en compleet Full Service Center met een betere routing en klimaat, een sterke mix van retail, horeca, versspecialisten en voorzieningen in een moderne uitstraling.
Het nieuwe Vier Meren werd vandaag feestelijk geopend waarbij de officiële openingshandeling werd uitgevoerd door wethouder Jurgen Nobel van Gemeente Haarlemmermeer en CFO Dennis de Vreede van Wereldhave. Tijdens de viering blikten de betrokken partijen terug op de succesvolle en vlotte samenwerking en het prachtige resultaat.

Vernieuwing Vier Meren naar Full Service Center
Het officiële startsein voor de vernieuwing van Vier Meren werd gegeven in mei 2022. Inmiddels is het centrum getransformeerd van een winkelcentrum naar een modern Full Service Center. Een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Een plek waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Op deze manier wordt Vier Meren een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers.

Full Service Center op basis van klantwensen
Bij de planvorming voor het nieuwe centrum is er nauw geluisterd naar de wensen van bezoekers. Deze feedback is meegenomen in de uitwerking van het nieuwe centrum. De gerealiseerde verbeteringen in het centrum bestaan onder andere uit het oplossen van het klimaatprobleem door het dichtzetten van het dak, het realiseren van schone en moderne openbare toiletten en het versterken van het aanbod in horeca- en versspecialisten. De look en feel van de passages en vrijwel alle winkels werd vernieuwd en de winkelpuien in de passage werden verhoogd en naar voren geplaatst voor een meer sfeervolle en intieme beleving. Naast de vernieuwingen aan de binnenzijde van het centrum werd de hoofdentree vanaf het Burgemeester van Stamplein naar het midden van de passage verplaatst. Hierdoor wordt de doorloop van bezoekers in het centrum beter verdeeld.

Tegenover de Albert Heijn XL in het souterrain werd het commercieel bewezen cluster van versspeciaalzaken ‘every.deli’ gerealiseerd, aangevuld met een sfeervol pleintje met zitjes en groen als ontmoetingspunt of voor een hapje of drankje.

Het plan voor Vier Meren werd ontworpen door het architectenbureau SUM Architecten uit Hilversum. Vastgoedontwikkelaar NEOO uit Amsterdam werd door Wereldhave als gedelegeerd ontwikkelaar betrokken bij het project.

Aanbod en verhuur in Vier Meren
In aanloop naar de Grand Opening kwam de verhuur verder in een stroomversnelling en werden er steeds meer nieuwe namen bevestigd. Meest recent werden er winkels verhuurd aan fashionformules Calzedonia & Intimissimi, Fashion Today, interieur en home-deco formule Søstrene Grene, koffie- en theespecialist Simon Lévelt en chocolatier Martinez Chocolade. Voor de laatste beschikbare ruimten in het centrum wordt er met verschillende partijen gesproken. Specifiek voor de categorieën horeca- en versspecialisten zoekt eigenaar Wereldhave nog ambitieuze ondernemers. Als sluitstuk van de vernieuwing in Hoofddorp wordt op korte termijn ook het horecacluster ‘eat&meet’ met terrassen aan het Burgemeester van Stamplein vernieuwd.

Grand Opening Weekend in Vier Meren
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september staat Vier Meren in het teken van de Grand Opening. Naast de officiële opening van het centrum met vele nieuwe winkels vinden er ook ín de nieuwe winkels en horecazaken veel speciale openingsactiviteiten plaats. Dit alles wordt aangevuld met een spetterend entertainmentprogramma met o.a. een optreden van Emma Heesters op vrijdag, en een spectaculaire BIG Bingoshow en dansoptredens van lokale dansscholen op zaterdag.

Last but not least, bij de nieuwe ingang van Vier Meren opent tijdelijk de exclusieve ‘instagram experience’ Be Your Selfie Tour de deuren. De Be Your Selfie Tour is een gratis toegankelijke attractie en bestaat uit 13 unieke en creatieve selfie-kamers. Tot en met december 2023 is de Selfie Tour exclusief en tijdelijk in Hoofddorp.

Het volledige openingsprogramma is te vinden op www.viermeren.nl/opening

Update: verbluffende vernieuwingen en opening Snipes!

Update: verbluffende vernieuwingen en opening Snipes!

1 juni 2023

We kunnen bijna de sprankelende vernieuwing van full service centre Vier Meren ruiken! We nemen jullie graag mee in alle spannende veranderingen. Wil je op de hoogte zijn van alle verbouwingsnieuwtjes? Lees dan snel verder. 👇

We ronden bijna af…

Onze aannemer zet zich nog steeds vol energie in op verschillende locaties in het centrum. Maar we hebben fantastisch nieuws: de grootste constructiewerkzaamheden zijn bijna afgerond! Dat betekent dat de overlast gelukkig flink is verminderd. We kunnen nu al bijna het kloppende hart van Vier Meren voelen.

Schilderwerkzaamheden

Momenteel is onze aannemer vooral bezig met het creëren van een mooi kleurgeheel door middel van schilderwerk. De passages en de winkelruimtes worden afgewerkt. Het trappenhuis en het gebied rondom de oude entree zullen binnenkort ook volledig opgefrist zijn. We steken al onze energie in het afmaken van deze prachtige transformatie, zodat jullie binnenkort kunnen genieten van een winkelbeleving zoals nooit tevoren.

Opening Snipes

En dat is nog niet alles! We hebben een knallende aankondiging voor jullie in petto. Op 16 juni opent Snipes zijn gloednieuwe winkel in Vier Meren! Met hun trendy assortiment zullen ze een geweldige toevoeging zijn aan ons al bruisende winkelaanbod. Bereid je voor op stijlvolle sneakers en modieuze streetwear die je hart sneller laten kloppen. ❤ Zorg dat je de feestelijke opening niet mist

We staan te popelen om jullie binnenkort te verwelkomen in een gloednieuw Vier Meren, waar je kunt genieten van winkelen in stijl en comfort.

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!

Update: werkzaamheden april

Update: werkzaamheden april

30 maart 2023

Ontwikkelingen in Vier Meren! Er worden units gebouwd, nieuwe winkels geopend en bestaande winkels krijgen een vernieuwde uitstraling. In deze blog worden de werkzaamheden voor de komende weken beschreven. Lees verder voor meer informatie. 👇

Opbouwen units in oude entreegedeelte
We bouwen twee units op de plek waar ooit de oude entree zat. En er is meer: er komt ook een gloednieuwe (nacht)entree met een lift en trap naar de parkeergarage en de Albert Heijn. Er is de afgelopen maand hard gewerkt aan de opbouw. Tussendoor wordt in de komende twee weken nog wat gesloopt, maar daarna kan het opbouwen afgemaakt worden. Er wordt ook boven de voormalige entree gewerkt aan een nieuwe gesloten pui. Dat wordt spannend!

Werkzaamheden toekomstige every.deli
De ruimte rondom de gloednieuwe lift bij Albert Heijn wordt over een tijdje afgebouwd. Zij worden iets groter vanaf medio mei.  

We zijn ook bezig om de beschadigde vloer in de parkeergarage te repareren. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze werkzaamheden netjes afgezet worden, maar we willen wel waarschuwen dat dit mogelijk wat geuroverlast met zich mee kan brengen als je daar de auto parkeert.

Werkzaamheden nieuwe entree Burgemeester van Stamplein
Vanaf eind maart tot half april gaat de aannemer composiet aanbrengen op de gevel rondom de nieuwe entree op het Burgemeester van Stamplein. Maar maak je geen zorgen, want de veiligheid van bezoekers staat voorop en er blijft een veilige doorgang bestaan.

Op maandag 17 en 18 april moet de entree helaas even dicht in verband met het installeren van de hemelwaterafvoer aan de buitenkant en het plaatsen van de verlichting in de nieuwe entree. Maar geen paniek! We hebben een alternatieve route voor je klaarstaan. Je kunt gewoon de alternatieve doorgang nemen en/of de entree om de hoek aan de Marktlaan gebruiken.

Werkzaamheden in de passage
Over een paar weken krijgen Blokker en Xenos voor hun winkels een nieuwe tegelvloer en wordt de hellingbaan richting Toy Champ aangepakt. De nieuwe vloer passagetegels zullen in fases worden gelegd vanaf Adam Brandstore tot aan Etos. Gelukkig blijven de winkels bereikbaar en we zullen loopbruggen, paaltjes en afzettingen gebruiken om je veilig naar je favoriete winkels te leiden.

Heb je het al gezien? Er is een steiger opgebouwd langs de oude gevel van de Mediamarkt over het rolpad richting de Mediamarkt. Deze staat er zodat de aannemer daar de puien kan vervangen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers nog steeds de winkel kunnen bereiken via het rolpad, is er een aparte tijdelijke trap geplaatst. De steiger zal over een aantal weken weer verwijderd worden, zodat beide roltrappen weer toegankelijk zullen zijn.

Nieuwe winkels/horecazaken in Vier Meren
Van Haren wordt twee keer zo groot en is volop bezig met afbouwen. Op vrijdag 7 april openen ze feestelijk hun deuren, dus noteer die datum maar vast in je agenda! Dat is nog niet alles… Ekmekci heeft de sleutel gekregen van de unit naast Only en Mr. Smash. Ze hebben ons laten weten dat ze ook gaan afbouwen en van plan zijn om eind mei of begin juni te openen. 🎉 Ben jij van de partij?

Er staat heel wat te gebeuren in Vier Meren de komende weken. Ondanks de lopende werkzaamheden blijven alle winkels toegankelijk via loopbruggen en/of afzettingen. Kom langs en ontdek het!

Vergeet niet om onze Facebook, Instagram en website in de gaten te houden, of meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen enkele update mist. 👀

Update: een overzicht van de huidige werkzaamheden en toekomstige uitbreidingen

Update: een overzicht van de huidige werkzaamheden en toekomstige uitbreidingen

27 februari 2023

Vier Meren blijft zich ontwikkelen! Er worden nieuwe units gebouwd, er komen nieuwe winkels en bestaande winkels worden vernieuwd. In deze blog vind je alle informatie over de werkzaamheden die de komende weken plaatsvinden. 👇 

Werkzaamheden entreegedeelte  

Het oude entree gedeelte richting het Burgemeester van Stamplein wordt nieuw leven ingeblazen met de bouw van twee nieuwe units. Daarnaast wordt er ook een nieuwe (nacht)entree met lift en trap gebouwd richting de parkeergarage en Albert Heijn. Boven de voormalige entree zal in een aantal weken de open pui worden vervangen voor een gesloten variant. Ook wordt er de komende week gewerkt aan de nieuwe lift achter Lincherie.  

Werkzaamheden toekomstige every.deli 

De nieuwe lift van Albert Heijn naar de Xenos, Blokker en Mediamarkt is nu in gebruik! De ruimte rondom de nieuwe lift wordt binnenkort verbouwd door Xenos en Albert Heijn. Daarnaast opent er deze week een vernieuwde entree tegenover Albert Heijn richting de parkeergarage. De oude entree wordt gesloopt en er wordt ook een nieuwe hellingbaan aangelegd. 

In de aanstaande weken wordt de balustrade rondom every.deli geplaatst.  

Werkzaamheden in de passage 

Let op: er staat een steiger midden in de passage voor de veiligheid, maar hier kun je veilig onderdoor lopen. 

In de komende weken wordt er gewerkt aan de tegelvloer in de passage. Zo wordt het bordes voor Blokker en Xenos deze week betegeld en wordt de hellingbaan voor Lincherie richting Toy Champ binnenkort aangepakt. Ook worden de puien van Xenos, Toy Champ en Lincherie vervangen. Tijdens deze werkzaamheden blijven de winkels bereikbaar voor bezoekers. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het tijdelijke liftplateau bij Blokker.

Begin april wordt de nieuwe tegelvloer in fases gelegd. De start wordt gemaakt vanaf Adam Brandstore richting Etos. Ook hierbij geldt dat alle winkels gedurende de werkzaamheden bereikbaar blijven voor bezoekers.  
 
Er is onlangs een steiger opgebouwd langs de oude gevel van de Mediamarkt over het rolpad. Hier is een tijdelijke trap bijgeplaatst zodat bezoekers naast de nieuwe lift en het rolpad ook de trap kunnen gebruiken om Mediamarkt, Blokker en Xenos te bereiken.  
 
De vernieuwde puien van ICI Paris XL en Specsavers zijn af! De komende weken zijn La Place en Adam Brandstore aan de beurt. Daarnaast is ook de pui en draaideur tussen Only en Costes gesloopt. Er is inmiddels een start gemaakt aan de opbouwwerkzaamheden van de draaideur. Hierbij wordt ook de nieuwe pui van Costes meegenomen.  

Tot slot worden er veiligheidsvoorzieningen getroffen om de werkzaamheden rondom de nieuwe entree richting het Burgemeester van Stamplein te verrichten. Ook deze entree blijft bereikbaar voor bezoekers.  

Nieuwe winkels en horecazaken in Vier Meren 

Van Haren wordt twee keer zo groot en is druk bezig met de afbouw. Houd de socials van Van Haren en Vier Meren in de gaten voor de definitieve openingsdatum. Ook opent er binnenkort een nieuwe zaak naast Only en Mr. Smash. Ekmekci Horecazaak heeft afgelopen februari de sleutel in handen gekregen van de unit tussen Only en Mr. Smash. In een paar maanden zal er een feestelijke opening plaatsvinden. 🎉 

Kortom, er gebeurt veel in Vier Meren de komende weken. Ondanks de werkzaamheden blijven alle winkels bereikbaar, al dan niet via loopbruggen en/of afzettingen. Kom gezellig langs en ontdek de vernieuwingen in het centrum! 

Houd onze Facebook,Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen. 👀 

Update: de werkzaamheden voor Vier Meren zetten door!

Update: de werkzaamheden voor Vier Meren zetten door!

10 februari 2023

Na een redelijk rustige decembermaand, zijn er in januari weer een hoop werkzaamheden geweest om Vier Meren nog mooier te maken. Zeker tot en met de zomer verwachten we nog aan de slag te gaan. Je leest hier meer over onze nieuwste ontwikkelingen:

Werkzaamheden entreegedeelte
Er worden twee nieuwe units gebouwd op de plek van de oude entree richting het Burgemeester van Stamplein. Boven de voormalige entree zal in een aantal weken de open pui worden vervangen voor een gesloten variant. De oude tegelvoeren worden over een aantal weken gesloopt en de winkelunits worden uitgebreid.

Werkzaamheden every.deli
Er is een gat gemaakt voor het nieuwe every.deli-plein in de kelder naast Albert Heijn XL. De liftschacht is gereed gemaakt en de nieuwe lift is aanstaande maandag klaar voor gebruik. De tijdelijke lift voor de Albert Heijn XL wordt aanstaande maandag verwijderd.

Tijdelijke roltrap
Doordat de puien op de eerste etage worden vervangen, wordt er een steiger opgebouwd. Om MediaMarkt te bereiken kun je gebruik maken van de tijdelijke trap die geplaatst wordt voor Blokker en Xenos. 

Werkzaamheden in de passage
Er wordt gewerkt aan de vloer en onlangs zijn er werkzaamheden aan het plafond geweest. Voor de veiligheid staat er een steiger midden in de passage. Hier kun je als bezoeker veilig onderdoor lopen.

Werkzaamheden aan puien
De puien van Ici Paris worden gerenoveerd. Sinds deze week worden ook de pui en de draaideur tussen Only en Costes gesloopt. Dit zal in fases gebeuren en vindt voorlopig nog een aantal weken plaats.

Werkzaamheden entree tegenover WE Fashion
De nieuwe entree tegenover WE Fashion richting het Burgemeester van Stamplein is reeds deze week geopend. Heb je deze nieuwe entree al gezien? De aannemer moet nog wel wat puntjes op de i zetten, maar wat wordt het mooi.

Nieuwe winkels en horecazaken in Vier Meren
Hoera! Kippie opent aanstaande woensdag (15 februari) vanaf 09.00 uur haar deuren beneden naast de nieuwe lift en Albert Heijn XL, kom je ook een kijkje nemen?

De verwachting is dat Van Haren medio maart haar deuren weer opent naar een groter winkeloppervlak. Horecazaak Ekmekci heeft begin februari de sleutel gekregen van de unit tussen Only en Mr. Smash. We verwachten dat ze over een paar maanden hun deuren feestelijk openen. 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen.

Update: eerste werkzaamheden in het nieuwe jaar

Update: eerste werkzaamheden in het nieuwe jaar

4 januari 2023

Er gebeurt de komende tijd veel in en rondom Vier Meren. Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Hieronder een overzicht van wat je allemaal kan verwachten:

We bouwen units in het oude entreegedeelte
Er worden twee units gebouwd op de plek van de oude entree naar het Burgemeester van Stamplein. Binnenkort worden de open ruimtes boven de oude entree afgesloten voor de kou.

Werkzaamheden every.deli
Voor de nieuwe every.deli (Versstraat) in de kelder naast de AH XL is de put al gegraven en de liftschacht klaargemaakt. Als de lift gebruikt kan worden, wordt ook de tijdelijke lift naast de Albert Heijn XL verwijderd. Xenos en Albert Heijn krijgen de ruimte rondom de nieuwe lift terug en zullen daar op kleine schaal verbouwen.

Nieuwe entree naar parkeerkelder
Er komt ook een vernieuwde entree naar de parkeergarage tegenover Albert Heijn. De oude entree blijft open totdat de nieuwe entree toegankelijk is. De betaalautomaten blijven bereikbaar.

Sloop plafond Gall & Gall
In januari wordt het plafond voor Gall & Gall gesloopt, zodat er een nieuw plafond kan worden aangebracht. Dit kan overlast veroorzaken voor bezoekers, maar we doen ons uiterste best om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Verhuizing Kippie naar oude locatie
Kippie verhuisd van zijn kiosk naast Etos naar zijn oude locatie naast de Albert Heijn in de kelder. De nieuwe tegelvloer in de huidige doorgang in de kelder zal gelegd worden. Goed om te weten: Albert Heijn, Kippie en Gall & Gall blijven bereikbaar!

Werkzaamheden in de passage
De vloer in de passage zal in fasen opnieuw betegeld worden. Alle winkels blijven bereikbaar via loopbruggen. De werkzaamheden beginnen op 9 januari en zullen naar verwachting in april afgerond worden met uitzondering van de afwerking rondom de nieuw te plaatsen tourniquet.

Sloopvloer en opbouw vloer in de ruimte boven van Haren
Mediamarkt heeft de ruimte boven van Haren teruggegeven. Er zal een gat in de vloer gemaakt worden in de ruimte boven van Haren, wat een beetje geluidsoverlast kan veroorzaken. Om de overlast te beperken, zal van Haren ook een nieuwe pui krijgen. Daarna worden de steigers verwijderd. Van Haren krijgt dus een twee keer zo’n grote winkel, omdat ze het gedeelte boven hun huidige unit erbij krijgen en zullen gaan afbouwen.

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen!

Update: Nieuwe winkels, versstraat Every.Deli én de vernieuwde entree

Update: Nieuwe winkels, versstraat Every.Deli én de vernieuwde entree

18 november 2022

We komen stapje voor stapje steeds dichterbij het vernieuwde full service centre van Vier Meren! Nog voor het einde van het jaar worden Only, Viet n Tea en de vernieuwde Bagels & Beans geopend. Benieuwd naar alle komende werkzaamheden? Lees snel verder! 👇

Werkzaamheden every.deli 
In de kelder naast Albert Heijn XL, komt versstraat Every.Deli. Hier vind je straks al jouw versproducten op één plek. Onze bouwmannen zijn hier de komende weken hard aan het werk. Zo is er een begin gemaakt aan het opmetselen van de liftschacht en staat ook het plaatsen van de balustrade op de planning. We willen jullie alvast goed voorbereiden want de werkzaamheden kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen. We zullen er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te beperken.  
 
Werkzaamheden in de passage 
Ook in de passage zijn de eerste stappen gezet. Dit gaat vooral om technische werkzaamheden. Zo is er ruimte gemaakt voor de hulpconstructie van het nieuwe ventilatiekanaal en zijn de benodigde stalenbalken veilig opgehangen.   
 
Entree Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein zal binnenkort gesloten worden. Maak je geen zorgen! Je kunt jouw favoriete winkel nog steeds bereiken! Er wordt een tijdelijke entree gemaakt door het oude winkelpand van Mango. Deze tijdelijke entree opent naar verwachting in de week van 5 december. Hou onze socials in de gaten voor alle updates!  

Nieuw nieuw nieuw!  
We maakten een tijdje terug al bekend dat Only, Snipes, Ekmekci, Viet n Tea én Bagels & Beans binnenkort hun deuren zullen openen. Daar mag nu nog een naam aan worden toegevoegd, namelijk de vernieuwde Media Markt! Een feestelijke opening zal naar verwachting medio januari plaatsvinden. Maak je geen zorgen, Media Markt blijft gedurende de werkzaamheden gewoon geopend voor bezoekers. Je kunt dus nog steeds een Dyson Air Wrap onder de kerstboom verwachten. 😉  

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!

Coming soon: Only, Snipes, Ekmekci, Viet N Tea én Bagels & Beans

Coming soon: Only, Snipes, Ekmekci, Viet N Tea én Bagels & Beans

20 oktober 2022

De transformatie naar het Full Service Centre is nog steeds volop in gang. Achter de bouwschuttingen wordt hard gewerkt aan de complete vernieuwing van het centrum. Daar horen natuurlijk ook nieuwe winkels bij! Only, Snipes, Viet n Tea, Ekmekci én de vernieuwde Bagels & Beans openen binnenkort in Vier Meren. 

In het pand naast de entree aan de Marktlaan (tegenover Costes) opent binnenkort een gloednieuwe Only. Trendy dameskleding en stoere accessoires, je vindt het hier allemaal! 

Je favoriete bagel? Die haal je straks op een compleet nieuwe locatie! Bagels & Beans gaat namelijk verhuizen. Zij gaan zich vestigen in het hart van Vier Meren tegenover La place. 

Nóg meer horeca! Schuintegeover La Place opent op korte termijn Viet N Tea. Hier haal je onder andere Vietnamees streetfood en heerlijke Bubble Tea. Ook horecazaak Ekmekci zal haar deuren openen in Vier Meren. Zij gaan zich vestigen in het oude pand van Burger King. Van baklava en kumpir tot aan salades en broodjes, van deze menukaart loopt het water je in de mond. Dat wordt smullen dus!

En dan, last but certainly not least: Snipes! Deze trendy sneakerstore opent volgend jaar in het pand naast Adam Brandstore. Naast trendy sneakers kun je hier ook terecht voor stoere streetwear en unieke accessoires.  

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website en social media goed in de gaten! 

 

Update: werkzaamheden Burgemeester van Stamplein & Versstraat Every.Deli

Update: werkzaamheden Burgemeester van Stamplein & Versstraat Every.Deli

21 september 2022

Vier Meren is volop in transformatie! Er worden flinke stappen gemaakt in de vernieuwing van het winkelcentrum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe entree aan het Burgemeester van Stamplein en is er een start gemaakt aan de opbouw van versstraat Every.Deli. 

Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein wordt verlegd. Een flinke klus dus! De eerste werkzaamheden zijn hiervoor van start gegaan. Misschien hebben jullie het enorme bouwhek al zien staan. Achter het bouwhek wordt het dakdeel plaatselijk ingezaagd en weggeknepen, om uiteindelijk een groot deel voorzichtig te slopen. Deze werkzaamheden zullen de meeste geluidoverlast met zich meebrengen. Hierna kunnen de eerste stappen worden gemaakt naar de verbouwing van het ontvangstgedeelte achter de entree. Naar verwachting is de gloednieuwe entree medio december helemaal af. 

Al jouw versproducten op één plek! 
In de kelder van het winkelcentrum, naast Albertheijn XL ,komt gloednieuwe versstraat ‘Every.Deli’; een plek waar alle verswinkels samen komen. Zo wordt boodschappen doen een feestje! Ook hiervoor zullen sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit betreft onder andere de sloop van het plateau boven het voormalige pand van Kippie. 

Geluidsoverlast 
Onze bouwlui zullen de komende tijd hard het werk zijn! Helaas kan de vernieuwing van het hele centrum niet geruisloos uitgevoerd worden. De sloopwerkzaamheden aan de nieuwe entree en het deel aan de begane grond zullen voor de meeste geluidsoverlast zorgen. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken en willen jullie via dit bericht goed voorbereiden. De komende maanden wordt extra hard gewerkt, om de overlast tijdens de feestdagen te kunnen vermijden.  

Alvast bedankt voor het begrip! 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!

Update: werkzaamheden in het vooruitzicht

Update: werkzaamheden in het vooruitzicht

24 augustus 2022

Het begin van de indrukwekkende entree, een nieuwe versmarkt die dichterbij is dan je denkt en het creëren van meer ruimte. Kunnen onze bouwers het maken? Nou, en, of! De bouwvakantie is afgelopen en het is tijd om weer verder te gaan aan Vier Meren Vernieuwt.  
 
Ruimte creëren  
De werkzaamheden aan het winkelpand aan de Marktlaan zijn begonnen. Hier wordt deze week de inrichting en het pand gesloopt. Je kent deze ruimte waarschijnlijk als de plek waar hiervoor Flying Tiger zat. Dit pand wordt natuurlijk niet voor niets gesloopt en zal weer ruimte creëren voor iets nieuws…  

Nieuwe entree 
Vind jij ook niet dat bij een mooi, modern ‘Full Service Center’, een grote, indrukwekkende entree hoort? Eens! Om deze entree (aan het Burgemeester van Stamplein) waar te maken, starten vanaf 29 augustus de werkzaamheden. Voordat ze beginnen, wordt er al een staalconstructie geplaatst en zodra alles veilig staat vastgesteld, pakken ze het dak aan. De nieuwe entree is flink wat werk, maar gelukkig hebben de bouwlui een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober klaar. Spiek vooral even op bovenstaande impressie voor een eerste indruk!  

Coming soon: Every.Deli 
Om een meer sfeervolle en intieme, maar ook praktischere winkelbeleving te realiseren, gaan we aan de slag met een nieuw concept: Every.Deli. De versmarkt komt naast Albert Heijn te zitten en omdat we nu eenmaal niet kunnen wachten, begint de bouw vanaf 27 september al. Binnenkort vertellen we meer over deze versmarkt, dus hou vooral onze website en socials in de gaten!  

Blijf op de hoogte 
Mis geen ontwikkelingen voor een vernieuwd Vier Meren. Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Update: WE Fashion is geopend!

Update: WE Fashion is geopend!

5 mei 2022

Op donderdag 5 mei is de gloednieuwe WE Fashion feestelijk geopend! 

De nieuwe winkel heeft een moderne en frisse uitstraling gekregen! Er is gebruikt gemaakt van gerecyclde materialen en de paskamers hebben speciale ring-light belichting in de spiegel. Zo kun jij pas echt goed zien hoe leuk je nieuwe outfit staat. WIJ zijn ontzettend enthousiast en wensen het enthousiaste topteam heel veel succes. Heb jij al een kijkje genomen? 

Full Service Centre
Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Update: WE Fashion opent binnenkort!

Update: WE Fashion opent binnenkort!

29 april 2022

Begin dit jaar zijn de eerste werkzaamheden aan het vernieuwde Vier Meren van start gegaan. Hard work pays off! Op donderdag 5 mei om 10.00 uur wordt het nieuwe pand van WE Fashion feestelijk geopend! 

WE Fashion
De nieuwe winkel krijgt een moderne en frisse uitstraling, wat zorgt voor een optimale winkelbeleving. Er is gewerkt met gerecyclede materialen zoals hout, kunststof en glas. Storemanager Tom is vooral enthousiast over de prachtige paskamers. De belichting in de paskamer is namelijk gebaseerd op een ring-light. Zo heb je altijd het meest flatteuze licht tijdens het proberen van een kledingstuk. In de nieuwe winkel wordt hetzelfde concept toegepast als bij de WE Fashion store in de Kalverstraat in Amsterdam. WIJ hebben in ieder geval mégaveel zin om hier te shoppen! 

LET OP!
Zondag t/m woensdag is het oude pand van WE Fashion gesloten. Vanaf donderdag staat het topteam weer helemaal voor je klaar in de gloednieuwe winkel. 

Full Service Centre
Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Update: Eerste verbouwingswerkzaamheden

Update: Eerste verbouwingswerkzaamheden

9 maart 2022

Vier Meren vernieuwt! De komende periode wordt het winkelcentrum compleet vernieuwd tot een modern ‘Full Service Center’. De eerste werkzaamheden zijn al een tijdje geleden van start gegaan. Achter de bouwschutting in de passage wordt hard gewerkt aan een nieuw winkelpand en we mochten alvast een kijkje achter de schermen nemen. Wij hebben nu al zin om hier te shoppen, want achter de schutting komt binnenkort een gloednieuwe WE Fashion Store!  

Full Service Centre
Dit is nog maar het begin van de volledige verbouwing van het winkelcentrum. Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Transformatie Vier Meren vanaf april
Vanaf volgende maand zal de officiële start van de gehele transformatie van het winkelcentrum in gaan. Het winkelcentrum zal gedurende de werkzaamheden toegankelijk blijven voor publiek. De streefdatum voor afronding van het vernieuwde Vier Meren staat gepland voor medio 2023.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!

Start voorbereidende werkzaamheden in Vier Meren

Start voorbereidende werkzaamheden in Vier Meren

12 januari 2022

We staan aan de vooravond van de vernieuwing van ons mooie centrum Vier Meren. De komende periode wordt het winkelcentrum compleet vernieuwd tot een modern ‘Full Service Center’ waarin er meerdere functies samenkomen.

In de fase van planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze klanten en lossen we o.a. het klimaatprobleem op, realiseren we schone en moderne openbare toiletten en zorgen we met een vernieuwde passage voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving. Door het verplaatsen van de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein verbeteren we de ‘loop’ van bezoekers in het centrum en geven we een nieuwe impuls aan de passage.

Start voorbereidende werkzaamheden in de passage
De eerste werkzaamheden zijn inmiddels zichtbaar in het winkelcentrum. Deze werkzaamheden betreffen o.a. het plaatsen van een bouwschutting in de passage, waarna vanaf 17 januari wordt gestart met de verbouwing van de winkelunit achter deze bouwschutting. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot 1 april 2022.

Transformatie Vier Meren vanaf 1 april 2022
Vanaf 1 april zal officieel gestart worden met de transformatie van het winkelcentrum. Alle werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek. De streefdatum voor afronding van de herontwikkeling staat gepland voor medio 2023.

Vier Meren video
Vier Meren gaat vernieuwen!

Vier Meren gaat vernieuwen!

1 september 2021

Het masterplan is rond en de vergunningsaanvraag is ingediend bij de gemeente Hoofddorp. Graag presenteren wij hierbij de eerste beelden en een 3D video, welke een goede indruk geven van het vernieuwde ‘Full Service Center’ Vier Meren!

We streven ernaar om in januari 2022 aan de slag te gaan met de eerste werkzaamheden en als alles volgens plan verloopt is Vier Meren medio 2023 compleet vernieuwd.

Planvorming op basis van klantwensen
In de fase van planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze klanten en lossen we o.a. het klimaatprobleem op, realiseren we schone en moderne openbare toiletten en zorgen we met een vernieuwde passage voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving. Door het verplaatsen van de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein verbeteren we de ‘loop’ van bezoekers in het centrum en geven we een nieuwe impuls aan de passage.

Ook realiseren we nieuwe concepten zoals bijvoorbeeld een complete versmarkt ‘every.deli’ tegenover de gloednieuwe Albert Heijn en daarnaast werken we hard aan het verbeteren van het aanbod om nog beter aan te sluiten op het dagelijks leven van onze bezoekers.

Alle werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek.

Natuurlijk houden we jullie de komende periode goed geïnformeerd over de volgende stappen in de vernieuwing van Vier Meren. Blijf deze pagina volgen voor meer updates over de vernieuwing!

Vier Meren video