Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Update: Eerste verbouwingswerkzaamheden

9 maart 2022

Vier Meren vernieuwt! De komende periode wordt het winkelcentrum compleet vernieuwd tot een modern ‘Full Service Center’. De eerste werkzaamheden zijn al een tijdje geleden van start gegaan. Achter de bouwschutting in de passage wordt hard gewerkt aan een nieuw winkelpand en we mochten alvast een kijkje achter de schermen nemen. Wij hebben nu al zin om hier te shoppen, want achter de schutting komt binnenkort een gloednieuwe WE Fashion Store!  

Full Service Centre
Dit is nog maar het begin van de volledige verbouwing van het winkelcentrum. Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Transformatie Vier Meren vanaf april
Vanaf volgende maand zal de officiële start van de gehele transformatie van het winkelcentrum in gaan. Het winkelcentrum zal gedurende de werkzaamheden toegankelijk blijven voor publiek. De streefdatum voor afronding van het vernieuwde Vier Meren staat gepland voor medio 2023.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!