Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: de werkzaamheden voor Vier Meren zetten door!

10 februari 2023

Na een redelijk rustige decembermaand, zijn er in januari weer een hoop werkzaamheden geweest om Vier Meren nog mooier te maken. Zeker tot en met de zomer verwachten we nog aan de slag te gaan. Je leest hier meer over onze nieuwste ontwikkelingen:

Werkzaamheden entreegedeelte
Er worden twee nieuwe units gebouwd op de plek van de oude entree richting het Burgemeester van Stamplein. Boven de voormalige entree zal in een aantal weken de open pui worden vervangen voor een gesloten variant. De oude tegelvoeren worden over een aantal weken gesloopt en de winkelunits worden uitgebreid.

Werkzaamheden every.deli
Er is een gat gemaakt voor het nieuwe every.deli-plein in de kelder naast Albert Heijn XL. De liftschacht is gereed gemaakt en de nieuwe lift is aanstaande maandag klaar voor gebruik. De tijdelijke lift voor de Albert Heijn XL wordt aanstaande maandag verwijderd.

Tijdelijke roltrap
Doordat de puien op de eerste etage worden vervangen, wordt er een steiger opgebouwd. Om MediaMarkt te bereiken kun je gebruik maken van de tijdelijke trap die geplaatst wordt voor Blokker en Xenos. 

Werkzaamheden in de passage
Er wordt gewerkt aan de vloer en onlangs zijn er werkzaamheden aan het plafond geweest. Voor de veiligheid staat er een steiger midden in de passage. Hier kun je als bezoeker veilig onderdoor lopen.

Werkzaamheden aan puien
De puien van Ici Paris worden gerenoveerd. Sinds deze week worden ook de pui en de draaideur tussen Only en Costes gesloopt. Dit zal in fases gebeuren en vindt voorlopig nog een aantal weken plaats.

Werkzaamheden entree tegenover WE Fashion
De nieuwe entree tegenover WE Fashion richting het Burgemeester van Stamplein is reeds deze week geopend. Heb je deze nieuwe entree al gezien? De aannemer moet nog wel wat puntjes op de i zetten, maar wat wordt het mooi.

Nieuwe winkels en horecazaken in Vier Meren
Hoera! Kippie opent aanstaande woensdag (15 februari) vanaf 09.00 uur haar deuren beneden naast de nieuwe lift en Albert Heijn XL, kom je ook een kijkje nemen?

De verwachting is dat Van Haren medio maart haar deuren weer opent naar een groter winkeloppervlak. Horecazaak Ekmekci heeft begin februari de sleutel gekregen van de unit tussen Only en Mr. Smash. We verwachten dat ze over een paar maanden hun deuren feestelijk openen. 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen.