Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Op zoek naar een commerciële ruimte om te huren? 

Wanneer u informatie zoekt over de verhuurmogelijkheden in Winkelcentrum Vier Meren dan kunt u contact opnemen met de leasing manager. U kunt uw gegevens ook achterlaten via het formulier onderin deze pagina en wij zullen daarop zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Martijn Ufkes is leasing manager voor Winkelcentrum Vier Meren.

e-mail: martijn.ufkes@wereldhave.com

Telefoon: 020 702 78 00

 

Winkelcentrum Vier Meren Hoofddorp  

Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp heeft een oppervlakte van maar liefst (ca.) 30.700 m² waarin 50 winkels en restaurants zijn gevestigd. Vier Meren wordt jaarlijks door circa 7.4 miljoen bezoekers en passanten bezocht. Met een belangrijke functie in het verzorgingsgebied is het grootste gedeelte van de bezoekers wekelijks te vinden in het winkelcentrum. 

Management van Winkelcentrum Vier Meren 

Thari van Aalst is asset manager voor Winkelcentrum Vier Meren.

e-mail: thari.van.aalst@wereldhave.com

Zij beantwoordt graag al uw vragen over Winkelcentrum Vier Meren. 

 

Managementkantoor Vier Meren
Marktlaan 120
2132 DM Hoofddorp

 

Winkelcentrum Vier Meren is een centrum van Wereldhave 

Onze focus: de behoeften van de consument en uw commerciële belangen als ondernemer

Wereldhave investeert in stedelijke winkelcentra die dominant zijn in het verzorgingsgebied. De centra zijn goed bereikbaar en bieden een breed aanbod van winkels, faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een sterke mix van (inter)nationale huurders en local heroes. 

Van verhuur tot operatie, marketing en techniek; wij streven naar maximale betrokkenheid op onze centra. In nauwe samenwerking met retailers en partners wordt tot in detail gemanaged wat goed is voor een winkelcentrum.  

Voor meer informatie over Wereldhave en onze portefeuille download hier onze brochure of bezoek de website van Wereldhave