Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Vier Meren gaat vernieuwen!

1 september 2021

Het masterplan is rond en de vergunningsaanvraag is ingediend bij de gemeente Hoofddorp. Graag presenteren wij hierbij de eerste beelden en een 3D video, welke een goede indruk geven van het vernieuwde ‘Full Service Center’ Vier Meren!

We streven ernaar om in januari 2022 aan de slag te gaan met de eerste werkzaamheden en als alles volgens plan verloopt is Vier Meren medio 2023 compleet vernieuwd.

Planvorming op basis van klantwensen
In de fase van planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze klanten en lossen we o.a. het klimaatprobleem op, realiseren we schone en moderne openbare toiletten en zorgen we met een vernieuwde passage voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving. Door het verplaatsen van de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein verbeteren we de ‘loop’ van bezoekers in het centrum en geven we een nieuwe impuls aan de passage.

Ook realiseren we nieuwe concepten zoals bijvoorbeeld een complete versmarkt ‘every.deli’ tegenover de gloednieuwe Albert Heijn en daarnaast werken we hard aan het verbeteren van het aanbod om nog beter aan te sluiten op het dagelijks leven van onze bezoekers.

Alle werkzaamheden zullen gefaseerd plaatsvinden en het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek.

Natuurlijk houden we jullie de komende periode goed geïnformeerd over de volgende stappen in de vernieuwing van Vier Meren. Blijf deze pagina volgen voor meer updates over de vernieuwing!