Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: werkzaamheden april

30 maart 2023

Ontwikkelingen in Vier Meren! Er worden units gebouwd, nieuwe winkels geopend en bestaande winkels krijgen een vernieuwde uitstraling. In deze blog worden de werkzaamheden voor de komende weken beschreven. Lees verder voor meer informatie. 👇

Opbouwen units in oude entreegedeelte
We bouwen twee units op de plek waar ooit de oude entree zat. En er is meer: er komt ook een gloednieuwe (nacht)entree met een lift en trap naar de parkeergarage en de Albert Heijn. Er is de afgelopen maand hard gewerkt aan de opbouw. Tussendoor wordt in de komende twee weken nog wat gesloopt, maar daarna kan het opbouwen afgemaakt worden. Er wordt ook boven de voormalige entree gewerkt aan een nieuwe gesloten pui. Dat wordt spannend!

Werkzaamheden toekomstige every.deli
De ruimte rondom de gloednieuwe lift bij Albert Heijn wordt over een tijdje afgebouwd. Zij worden iets groter vanaf medio mei.  

We zijn ook bezig om de beschadigde vloer in de parkeergarage te repareren. Uiteraard zorgen we ervoor dat deze werkzaamheden netjes afgezet worden, maar we willen wel waarschuwen dat dit mogelijk wat geuroverlast met zich mee kan brengen als je daar de auto parkeert.

Werkzaamheden nieuwe entree Burgemeester van Stamplein
Vanaf eind maart tot half april gaat de aannemer composiet aanbrengen op de gevel rondom de nieuwe entree op het Burgemeester van Stamplein. Maar maak je geen zorgen, want de veiligheid van bezoekers staat voorop en er blijft een veilige doorgang bestaan.

Op maandag 17 en 18 april moet de entree helaas even dicht in verband met het installeren van de hemelwaterafvoer aan de buitenkant en het plaatsen van de verlichting in de nieuwe entree. Maar geen paniek! We hebben een alternatieve route voor je klaarstaan. Je kunt gewoon de alternatieve doorgang nemen en/of de entree om de hoek aan de Marktlaan gebruiken.

Werkzaamheden in de passage
Over een paar weken krijgen Blokker en Xenos voor hun winkels een nieuwe tegelvloer en wordt de hellingbaan richting Toy Champ aangepakt. De nieuwe vloer passagetegels zullen in fases worden gelegd vanaf Adam Brandstore tot aan Etos. Gelukkig blijven de winkels bereikbaar en we zullen loopbruggen, paaltjes en afzettingen gebruiken om je veilig naar je favoriete winkels te leiden.

Heb je het al gezien? Er is een steiger opgebouwd langs de oude gevel van de Mediamarkt over het rolpad richting de Mediamarkt. Deze staat er zodat de aannemer daar de puien kan vervangen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers nog steeds de winkel kunnen bereiken via het rolpad, is er een aparte tijdelijke trap geplaatst. De steiger zal over een aantal weken weer verwijderd worden, zodat beide roltrappen weer toegankelijk zullen zijn.

Nieuwe winkels/horecazaken in Vier Meren
Van Haren wordt twee keer zo groot en is volop bezig met afbouwen. Op vrijdag 7 april openen ze feestelijk hun deuren, dus noteer die datum maar vast in je agenda! Dat is nog niet alles… Ekmekci heeft de sleutel gekregen van de unit naast Only en Mr. Smash. Ze hebben ons laten weten dat ze ook gaan afbouwen en van plan zijn om eind mei of begin juni te openen. 🎉 Ben jij van de partij?

Er staat heel wat te gebeuren in Vier Meren de komende weken. Ondanks de lopende werkzaamheden blijven alle winkels toegankelijk via loopbruggen en/of afzettingen. Kom langs en ontdek het!

Vergeet niet om onze Facebook, Instagram en website in de gaten te houden, of meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je geen enkele update mist. 👀