Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: verbluffende vernieuwingen en opening Snipes!

1 juni 2023

We kunnen bijna de sprankelende vernieuwing van full service centre Vier Meren ruiken! We nemen jullie graag mee in alle spannende veranderingen. Wil je op de hoogte zijn van alle verbouwingsnieuwtjes? Lees dan snel verder. 👇

We ronden bijna af…

Onze aannemer zet zich nog steeds vol energie in op verschillende locaties in het centrum. Maar we hebben fantastisch nieuws: de grootste constructiewerkzaamheden zijn bijna afgerond! Dat betekent dat de overlast gelukkig flink is verminderd. We kunnen nu al bijna het kloppende hart van Vier Meren voelen.

Schilderwerkzaamheden

Momenteel is onze aannemer vooral bezig met het creëren van een mooi kleurgeheel door middel van schilderwerk. De passages en de winkelruimtes worden afgewerkt. Het trappenhuis en het gebied rondom de oude entree zullen binnenkort ook volledig opgefrist zijn. We steken al onze energie in het afmaken van deze prachtige transformatie, zodat jullie binnenkort kunnen genieten van een winkelbeleving zoals nooit tevoren.

Opening Snipes

En dat is nog niet alles! We hebben een knallende aankondiging voor jullie in petto. Op 16 juni opent Snipes zijn gloednieuwe winkel in Vier Meren! Met hun trendy assortiment zullen ze een geweldige toevoeging zijn aan ons al bruisende winkelaanbod. Bereid je voor op stijlvolle sneakers en modieuze streetwear die je hart sneller laten kloppen. ❤ Zorg dat je de feestelijke opening niet mist

We staan te popelen om jullie binnenkort te verwelkomen in een gloednieuw Vier Meren, waar je kunt genieten van winkelen in stijl en comfort.

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!