Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: werkzaamheden in het vooruitzicht

24 augustus 2022

Het begin van de indrukwekkende entree, een nieuwe versmarkt die dichterbij is dan je denkt en het creëren van meer ruimte. Kunnen onze bouwers het maken? Nou, en, of! De bouwvakantie is afgelopen en het is tijd om weer verder te gaan aan Vier Meren Vernieuwt.  
 
Ruimte creëren  
De werkzaamheden aan het winkelpand aan de Marktlaan zijn begonnen. Hier wordt deze week de inrichting en het pand gesloopt. Je kent deze ruimte waarschijnlijk als de plek waar hiervoor Flying Tiger zat. Dit pand wordt natuurlijk niet voor niets gesloopt en zal weer ruimte creëren voor iets nieuws…  

Nieuwe entree 
Vind jij ook niet dat bij een mooi, modern ‘Full Service Center’, een grote, indrukwekkende entree hoort? Eens! Om deze entree (aan het Burgemeester van Stamplein) waar te maken, starten vanaf 29 augustus de werkzaamheden. Voordat ze beginnen, wordt er al een staalconstructie geplaatst en zodra alles veilig staat vastgesteld, pakken ze het dak aan. De nieuwe entree is flink wat werk, maar gelukkig hebben de bouwlui een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt. De werkzaamheden zijn naar verwachting eind oktober klaar. Spiek vooral even op bovenstaande impressie voor een eerste indruk!  

Coming soon: Every.Deli 
Om een meer sfeervolle en intieme, maar ook praktischere winkelbeleving te realiseren, gaan we aan de slag met een nieuw concept: Every.Deli. De versmarkt komt naast Albert Heijn te zitten en omdat we nu eenmaal niet kunnen wachten, begint de bouw vanaf 27 september al. Binnenkort vertellen we meer over deze versmarkt, dus hou vooral onze website en socials in de gaten!  

Blijf op de hoogte 
Mis geen ontwikkelingen voor een vernieuwd Vier Meren. Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief