Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Update: werkzaamheden Burgemeester van Stamplein & Versstraat Every.Deli

21 september 2022

Vier Meren is volop in transformatie! Er worden flinke stappen gemaakt in de vernieuwing van het winkelcentrum. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de nieuwe entree aan het Burgemeester van Stamplein en is er een start gemaakt aan de opbouw van versstraat Every.Deli. 

Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein wordt verlegd. Een flinke klus dus! De eerste werkzaamheden zijn hiervoor van start gegaan. Misschien hebben jullie het enorme bouwhek al zien staan. Achter het bouwhek wordt het dakdeel plaatselijk ingezaagd en weggeknepen, om uiteindelijk een groot deel voorzichtig te slopen. Deze werkzaamheden zullen de meeste geluidoverlast met zich meebrengen. Hierna kunnen de eerste stappen worden gemaakt naar de verbouwing van het ontvangstgedeelte achter de entree. Naar verwachting is de gloednieuwe entree medio december helemaal af. 

Al jouw versproducten op één plek! 
In de kelder van het winkelcentrum, naast Albertheijn XL ,komt gloednieuwe versstraat ‘Every.Deli’; een plek waar alle verswinkels samen komen. Zo wordt boodschappen doen een feestje! Ook hiervoor zullen sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit betreft onder andere de sloop van het plateau boven het voormalige pand van Kippie. 

Geluidsoverlast 
Onze bouwlui zullen de komende tijd hard het werk zijn! Helaas kan de vernieuwing van het hele centrum niet geruisloos uitgevoerd worden. De sloopwerkzaamheden aan de nieuwe entree en het deel aan de begane grond zullen voor de meeste geluidsoverlast zorgen. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken en willen jullie via dit bericht goed voorbereiden. De komende maanden wordt extra hard gewerkt, om de overlast tijdens de feestdagen te kunnen vermijden.  

Alvast bedankt voor het begrip! 

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!