Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: eerste werkzaamheden in het nieuwe jaar

4 januari 2023

Er gebeurt de komende tijd veel in en rondom Vier Meren. Ben je benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Hieronder een overzicht van wat je allemaal kan verwachten:

We bouwen units in het oude entreegedeelte
Er worden twee units gebouwd op de plek van de oude entree naar het Burgemeester van Stamplein. Binnenkort worden de open ruimtes boven de oude entree afgesloten voor de kou.

Werkzaamheden every.deli
Voor de nieuwe every.deli (Versstraat) in de kelder naast de AH XL is de put al gegraven en de liftschacht klaargemaakt. Als de lift gebruikt kan worden, wordt ook de tijdelijke lift naast de Albert Heijn XL verwijderd. Xenos en Albert Heijn krijgen de ruimte rondom de nieuwe lift terug en zullen daar op kleine schaal verbouwen.

Nieuwe entree naar parkeerkelder
Er komt ook een vernieuwde entree naar de parkeergarage tegenover Albert Heijn. De oude entree blijft open totdat de nieuwe entree toegankelijk is. De betaalautomaten blijven bereikbaar.

Sloop plafond Gall & Gall
In januari wordt het plafond voor Gall & Gall gesloopt, zodat er een nieuw plafond kan worden aangebracht. Dit kan overlast veroorzaken voor bezoekers, maar we doen ons uiterste best om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Verhuizing Kippie naar oude locatie
Kippie verhuisd van zijn kiosk naast Etos naar zijn oude locatie naast de Albert Heijn in de kelder. De nieuwe tegelvloer in de huidige doorgang in de kelder zal gelegd worden. Goed om te weten: Albert Heijn, Kippie en Gall & Gall blijven bereikbaar!

Werkzaamheden in de passage
De vloer in de passage zal in fasen opnieuw betegeld worden. Alle winkels blijven bereikbaar via loopbruggen. De werkzaamheden beginnen op 9 januari en zullen naar verwachting in april afgerond worden met uitzondering van de afwerking rondom de nieuw te plaatsen tourniquet.

Sloopvloer en opbouw vloer in de ruimte boven van Haren
Mediamarkt heeft de ruimte boven van Haren teruggegeven. Er zal een gat in de vloer gemaakt worden in de ruimte boven van Haren, wat een beetje geluidsoverlast kan veroorzaken. Om de overlast te beperken, zal van Haren ook een nieuwe pui krijgen. Daarna worden de steigers verwijderd. Van Haren krijgt dus een twee keer zo’n grote winkel, omdat ze het gedeelte boven hun huidige unit erbij krijgen en zullen gaan afbouwen.

Houd onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen!