Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Update: een overzicht van de huidige werkzaamheden en toekomstige uitbreidingen

27 februari 2023

Vier Meren blijft zich ontwikkelen! Er worden nieuwe units gebouwd, er komen nieuwe winkels en bestaande winkels worden vernieuwd. In deze blog vind je alle informatie over de werkzaamheden die de komende weken plaatsvinden. 👇 

Werkzaamheden entreegedeelte  

Het oude entree gedeelte richting het Burgemeester van Stamplein wordt nieuw leven ingeblazen met de bouw van twee nieuwe units. Daarnaast wordt er ook een nieuwe (nacht)entree met lift en trap gebouwd richting de parkeergarage en Albert Heijn. Boven de voormalige entree zal in een aantal weken de open pui worden vervangen voor een gesloten variant. Ook wordt er de komende week gewerkt aan de nieuwe lift achter Lincherie.  

Werkzaamheden toekomstige every.deli 

De nieuwe lift van Albert Heijn naar de Xenos, Blokker en Mediamarkt is nu in gebruik! De ruimte rondom de nieuwe lift wordt binnenkort verbouwd door Xenos en Albert Heijn. Daarnaast opent er deze week een vernieuwde entree tegenover Albert Heijn richting de parkeergarage. De oude entree wordt gesloopt en er wordt ook een nieuwe hellingbaan aangelegd. 

In de aanstaande weken wordt de balustrade rondom every.deli geplaatst.  

Werkzaamheden in de passage 

Let op: er staat een steiger midden in de passage voor de veiligheid, maar hier kun je veilig onderdoor lopen. 

In de komende weken wordt er gewerkt aan de tegelvloer in de passage. Zo wordt het bordes voor Blokker en Xenos deze week betegeld en wordt de hellingbaan voor Lincherie richting Toy Champ binnenkort aangepakt. Ook worden de puien van Xenos, Toy Champ en Lincherie vervangen. Tijdens deze werkzaamheden blijven de winkels bereikbaar voor bezoekers. Mindervaliden kunnen gebruik maken van het tijdelijke liftplateau bij Blokker.

Begin april wordt de nieuwe tegelvloer in fases gelegd. De start wordt gemaakt vanaf Adam Brandstore richting Etos. Ook hierbij geldt dat alle winkels gedurende de werkzaamheden bereikbaar blijven voor bezoekers.  
 
Er is onlangs een steiger opgebouwd langs de oude gevel van de Mediamarkt over het rolpad. Hier is een tijdelijke trap bijgeplaatst zodat bezoekers naast de nieuwe lift en het rolpad ook de trap kunnen gebruiken om Mediamarkt, Blokker en Xenos te bereiken.  
 
De vernieuwde puien van ICI Paris XL en Specsavers zijn af! De komende weken zijn La Place en Adam Brandstore aan de beurt. Daarnaast is ook de pui en draaideur tussen Only en Costes gesloopt. Er is inmiddels een start gemaakt aan de opbouwwerkzaamheden van de draaideur. Hierbij wordt ook de nieuwe pui van Costes meegenomen.  

Tot slot worden er veiligheidsvoorzieningen getroffen om de werkzaamheden rondom de nieuwe entree richting het Burgemeester van Stamplein te verrichten. Ook deze entree blijft bereikbaar voor bezoekers.  

Nieuwe winkels en horecazaken in Vier Meren 

Van Haren wordt twee keer zo groot en is druk bezig met de afbouw. Houd de socials van Van Haren en Vier Meren in de gaten voor de definitieve openingsdatum. Ook opent er binnenkort een nieuwe zaak naast Only en Mr. Smash. Ekmekci Horecazaak heeft afgelopen februari de sleutel in handen gekregen van de unit tussen Only en Mr. Smash. In een paar maanden zal er een feestelijke opening plaatsvinden. 🎉 

Kortom, er gebeurt veel in Vier Meren de komende weken. Ondanks de werkzaamheden blijven alle winkels bereikbaar, al dan niet via loopbruggen en/of afzettingen. Kom gezellig langs en ontdek de vernieuwingen in het centrum! 

Houd onze Facebook,Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen update te missen. 👀