Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Update: Nieuwe winkels, versstraat Every.Deli én de vernieuwde entree

18 november 2022

We komen stapje voor stapje steeds dichterbij het vernieuwde full service centre van Vier Meren! Nog voor het einde van het jaar worden Only, Viet n Tea en de vernieuwde Bagels & Beans geopend. Benieuwd naar alle komende werkzaamheden? Lees snel verder! đŸ‘‡

Werkzaamheden every.deli 
In de kelder naast Albert Heijn XL, komt versstraat Every.Deli. Hier vind je straks al jouw versproducten op één plek. Onze bouwmannen zijn hier de komende weken hard aan het werk. Zo is er een begin gemaakt aan het opmetselen van de liftschacht en staat ook het plaatsen van de balustrade op de planning. We willen jullie alvast goed voorbereiden want de werkzaamheden kunnen geluidsoverlast met zich meebrengen. We zullen er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te beperken.  
 
Werkzaamheden in de passage 
Ook in de passage zijn de eerste stappen gezet. Dit gaat vooral om technische werkzaamheden. Zo is er ruimte gemaakt voor de hulpconstructie van het nieuwe ventilatiekanaal en zijn de benodigde stalenbalken veilig opgehangen.   
 
Entree Burgemeester van Stamplein 
De huidige entree aan het Burgemeester van Stamplein zal binnenkort gesloten worden. Maak je geen zorgen! Je kunt jouw favoriete winkel nog steeds bereiken! Er wordt een tijdelijke entree gemaakt door het oude winkelpand van Mango. Deze tijdelijke entree opent naar verwachting in de week van 5 december. Hou onze socials in de gaten voor alle updates!  

Nieuw nieuw nieuw!  
We maakten een tijdje terug al bekend dat Only, Snipes, Ekmekci, Viet n Tea én Bagels & Beans binnenkort hun deuren zullen openen. Daar mag nu nog een naam aan worden toegevoegd, namelijk de vernieuwde Media Markt! Een feestelijke opening zal naar verwachting medio januari plaatsvinden. Maak je geen zorgen, Media Markt blijft gedurende de werkzaamheden gewoon geopend voor bezoekers. Je kunt dus nog steeds een Dyson Air Wrap onder de kerstboom verwachten. 😉  

Hou onze Facebook, Instagram én website goed in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen updates te missen!