Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Update: WE Fashion opent binnenkort!

29 april 2022

Begin dit jaar zijn de eerste werkzaamheden aan het vernieuwde Vier Meren van start gegaan. Hard work pays off! Op donderdag 5 mei om 10.00 uur wordt het nieuwe pand van WE Fashion feestelijk geopend! 

WE Fashion
De nieuwe winkel krijgt een moderne en frisse uitstraling, wat zorgt voor een optimale winkelbeleving. Er is gewerkt met gerecyclede materialen zoals hout, kunststof en glas. Storemanager Tom is vooral enthousiast over de prachtige paskamers. De belichting in de paskamer is namelijk gebaseerd op een ring-light. Zo heb je altijd het meest flatteuze licht tijdens het proberen van een kledingstuk. In de nieuwe winkel wordt hetzelfde concept toegepast als bij de WE Fashion store in de Kalverstraat in Amsterdam. WIJ hebben in ieder geval mégaveel zin om hier te shoppen! 

LET OP!
Zondag t/m woensdag is het oude pand van WE Fashion gesloten. Vanaf donderdag staat het topteam weer helemaal voor je klaar in de gloednieuwe winkel. 

Full Service Centre
Vier Meren wordt vernieuwd tot een volledig full service centre. Een centrum waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen, funshopping, vrijetijdsbesteding, gezondheid en ontspanning. In de planvorming is er nauw geluisterd naar de feedback van onze bezoekers. We lossen onder andere het klimaatprobleem op, realiseren schone en moderne openbare toiletten en zorgen voor een meer sfeervolle en intieme winkelbeleving.

Niets missen?
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook én website goed in de gaten!