Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Hoor wie shopt daar kind’ren?

27 november 2020

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het vullen van de jute zak tijdens het heerlijke avondje? Dan hop, hop, hop! Zet je paardje (of auto) maar in galop en shop slim tijdens rustige uren in winkelcentrum Vier Meren, want dat is dé plek waar je jouw complete verlanglijstje af kunt strepen. Benieuwd naar het meest actuele dalurenoverzicht? Bekijk die dan hier.

Wie zoet is krijgt lekkers

Pepernoten, schuimpjes, taaitaai poppetjes… noem het maar op: strooigoed blijft een zeer geliefde hoofdrolspeler op pakjesavond. En de win-win situatie voor papa’s en mama’s? Je koopt het heel makkelijk in één zak bij een van onze ondernemers zoals Albert Heijn of Jumbo. Ben jij een echte pepernootpiet? Pepernoten zijn gemakkelijk te maken met behulp van de bakspullen van BlokkerFlying Tiger of Xenos en ingrediënten van Albert Heijn of Jumbo. Dat wordt smullen!

Verlanglijstjes afstrepen

Ieder kind heeft natuurlijk al (weken van tevoren) zijn/haar verlanglijstje zorgvuldig samengesteld. Sinterklaas ziet er dit jaar wellicht anders uit, dan andere jaren. Maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de jute zak ook minder goed gevuld is. Door middel van een verlanglijstje kan je namelijk gerichter en dus veiliger shoppen dan ooit! Stap bij Toy Champ binnen voor alle speelgoedwensen: van de nieuwste LEGO tot aan L.O.L. Surprise en games voor op de Nintendo Switch. Succes gegarandeerd! 

Fashionable de feestdagen door

Dat pakjesavond alleen voor kinderen is, is een gedachte die ver in Spanje moet blijven. Voor volwassenen is het namelijk net zo leuk! Trakteer je partner bijvoorbeeld op een zachte trui van Meyer & Meyer of Sogno Fashion of een leuke gadget van Media Markt. Is jouw vriendin dol op lingerie? Bij Lincherie hebben ze prachtige setjes die ze mooi voor je kunnen inpakken!

SURPRISE!

Zit jij ieder jaar met je handen in het haar over wat je nu weer moet knutselen met surprise? Met een beetje hulp van Flying Tiger en Xenos zet jij zo een kunstwerk op tafel. Nog op zoek naar een presentje wat binnen budget is voor jouw surprise of dobbelfestijn? Maak het jezelf gemakkelijk en loop binnen Triple Super of een van jouw favoriete horecaondernemer voor een cadeaubon.

Zien we jou en jouw (stalen) ros snel in winkelcentrum Vier Meren op de rustige uren? Een fijne Sinterklaas gewenst!