Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Fit & Zo Demodag

10 februari 2024 - 10 februari 2024

Yes! Je hebt besloten de fitste versie van jezelf te worden, maar welke sport past nou echt bij jou? Vier Meren to the rescue! Op zaterdag 24 februari vind jij jouw ideale (team)sport op de Fit & Zo Demodag. Hier staan meerdere sportverenigingen klaar om jou kennis te laten maken met verschillende sporten. Welke ga jij uitproberen? 

Programma Fit & Zo Demodag
Wanneer: 24 februari
Tijd: 11.00 tot 17.00 uur

 • 12.00 tot 13.00 uur - Balletstudio Flex
  Balletstudio Flex is een dansschool voor jong en oud met vestigingen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Zwanenburg. Van klassiek ballet en moderne dans tot aan Streetdance en Hip Hop. Iedereen is welkom voor een swingende dansles. Neem alvast een voorproefje op Instagram en dan zien we je zaterdag in Vier Meren!

 • 13.00 tot 14.00 uur - JDK Bootcamp
  De bootcamps van JDK Bootcamp zijn alles behalve saai! Werk aan je kracht en conditie met trainingen aan de Toolenburgerplas of in het Haarlemmermeerse bos. Neem alvast een kijkje op Facebook en Instagram.

 • 14.00 tot 15.00 uur - SWK Kung Fu 
  SWK is dé plek waar passie voor vechtkunst samensmelt met toewijding aan fysieke en mentale welzijn. Zij zijn gespecialiseerd in Wing Chun, een effectieve vechtkunst die zich richt op de aanval. Het oog op persoonlijke ontwikeling, discipline en welzijn maakt SWK een inspirerende omgeving. Kijk op Facebook én kom meedoen tijdens de demodag.

 • 15.00 tot 15.30 uur - Studio Mondo
  Bij Studio Mondo komen gezond denken, bewegen, doen en leven samen. Coach Jeanet Luth begeleid jou graag op een betrokken en liefdevolle manier naar een bewust, gezond en gelukkig leven. Met een expertise in diverse vormen van Yoga helpt Studio Mondo je vitaler, flexibeler, stabieler en veerkrachtiger te worden.Proef alvast van de sfeer op Facebook en Instagram en kom zaterdag langs in Vier Meren voor meer informatie.

 • 15.30 tot 16.00 uur - Team Man of Steel
  Gooi alle remmen los tijdens de intensieve kickboxtrainingen van Man of Steel. Oud profkickboxer Rachid Belaini besloot na zijn carriere in de ring te beginnen met het trainen van anderen. Of je nu wil kickboxen of bootcampen bij Rachid ben je aan het juiste adres. Ben jij er klaar voor jouw uithoudingsvermogen en geestelijke conditie aan te pakken? Probeer het uit tijdens de demodag en kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

 • 16.00 tot 16.30 uur - Sassy Skate
  Sassy Skate is een sprankelende rollerskate school in Hoofddorp. Eigenaresse Saskia heeft een passie voor het delen van de magie van rollerskaten en het laten groeien van de skate community. Sassy Skate biedt een breed scala aan lessen, workshops en leuke uitjes. Kijk voor een voorproefje op Instagram of Facebook.

Kortom, tijdens de Fit & Zo Demodag in Vier Meren ontdek je niet alleen welke sport het beste bij jou past, maar beleef je ook een dag vol sportieve avonturen en nieuwe uitdagingen! voor een voorproefje!