Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Wil jij graag werken in winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers! 

Vacature: Verkoopmedewerker C&A

Vacature: Verkoopmedewerker C&A

13 april 2022

C&A is per direct op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker voor in het weekend! 

Heb jij een passie voor mode en wil jij die optimaal combineren met je studie of privéleven? Dan is dit echt een functie voor jou! C&A Hoofddorp is op zoek naar een enthousiaste collega die hen in de weekenden kan ondersteunen.

"We geloven in ondernemende mensen met teamspirit en hebben een motiverende samenwerkingscultuur. Geloof jij hier ook in? Kom dan ons team versterken!"

Wat breng jij mee?

Je bent op de hoogte van de modetrends. Met oprechte interesse vind je het leuk om klanten op het gebied van fashion te adviseren. Jij ziet wanneer klanten behoeften hebben aan advies en stapt op dat moment op ze af. Door het stellen van de juiste vragen, weet jij de wensen te achterhalen en welk product als beste bij de klant past. Klanten lopen bij jou altijd met een tevreden gevoel naar buiten.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de website en solliciteer!

Vacature Alberheijn XL

Vacature Alberheijn XL

16 november 2021

Albertheijn XL is per direct opzoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers! Zij zoeken op diverse versafdelingen nog enthousiaste medewerkers voor afwisselende taken.

Over Albert Heijn
Bij Albert Heijn vinden ze het belangrijk dat de klant een prettige en fijne winkelervaring heeft. Als team zorgen zij er samen voor dat de klant met een lach weg gaat.

Werkzaamheden
Jij zorgt voor een optimale winkelervaring voor de klant. Zo zorg je dat er altijd voldoende voorraad ligt op jouw afdeling en help je de klant. Zo bak je bijvoorbeeld in de Bakkerij broodjes af, maak je in de Allerhande keuken pizza's en controleer je op de groente afdeling het fruit.

Interesse?
Kijk op de website en solliciteer!