Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Wil jij graag werken in winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers! 

Vacature: Bagels & Beans Barista

Vacature: Bagels & Beans Barista

12 juli 2022

Bagels & Beans Hoofddorp is per direct op zoek naar nieuwe collega's!

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige en diverse baan? Bij Bagels & Beans kun jij écht jezelf zijn terwijl je samen met leuke en geïnteresseerde collega's werkt. Je maakt dagelijks lekkere bagels en mooie cappuccino's die je serveert met een glimlach.  

Bekijk snel de video en ontdekt vijf extra redenen waarom deze baan op jouw lijf staat geschreven!

Video Bagels & Beans

Interesse?
Solliciteer dan snel via de website! 

 

Vacature: Verkoopmedewerker C&A

Vacature: Verkoopmedewerker C&A

13 april 2022

C&A is per direct op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker voor in het weekend! 

Heb jij een passie voor mode en wil jij die optimaal combineren met je studie of privéleven? Dan is dit echt een functie voor jou! C&A Hoofddorp is op zoek naar een enthousiaste collega die hen in de weekenden kan ondersteunen.

"We geloven in ondernemende mensen met teamspirit en hebben een motiverende samenwerkingscultuur. Geloof jij hier ook in? Kom dan ons team versterken!"

Wat breng jij mee?

Je bent op de hoogte van de modetrends. Met oprechte interesse vind je het leuk om klanten op het gebied van fashion te adviseren. Jij ziet wanneer klanten behoeften hebben aan advies en stapt op dat moment op ze af. Door het stellen van de juiste vragen, weet jij de wensen te achterhalen en welk product als beste bij de klant past. Klanten lopen bij jou altijd met een tevreden gevoel naar buiten.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de website en solliciteer!