Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Moederdag in Vier Meren

7 mei 2020

Yes! Het is bijna Moederdag: een dag om jouw mama, je niet-mama, bonus-mama, buurvrouw, vriendin of gewoon je lievelingsmens eens extra in het zonnetje te zetten!

 

Wij hebben alle bijzondere Moederdagacties en cadeautips van onze ondernemers op een rijtje gezet, zodat jij die powervrouw goed kunt verwennen! 

Bij Boekenvoordeel hebben ze heel wat leuke cadeau’s voor je moeder. Wat dacht je van een heerlijk boek waar ze deze dagen lekker in kan wegduiken. Maar ook een lief kaartje of een cadeaukaart voor een leuk uitje vind je bij een van deze winkel!

 

Je kunt je moeder ook altijd blij maken met een heerlijk geurtje of iets voor in de douche. Bij Etos shop je het favoriete geurtje of product van je moeder en weet je zeker dat het cadeau perfect is. Ook hebben ze natuurlijk veel verschillende soorten cadeaupakketten waar je je moeder mee kunt verrassen.

 

Bij Gall&Gall verwen je je powervrouw met een heerlijk wijntje. Zie je het je moeder al zeggen? ‘Wijnen, wijnen, wijnen’! Bovendien vind je natuurlijk heel veel andere soorten dranken, oftewel, de keuze is reuze!

 

Het eeuwenoude recept van een ontbijtje op bed scoort ook nog altijd zeer goed. Bij de supermarkten van ons centrum vind je alles om jouw moeder eens lekker in de watten te leggen. Met een verse jus d’orange, een croissantje en een eitje ben je al een heel eind op de goede weg.

 

Nog een goede tip is een een jute tas gevuld met een bagel naar keuze (rookkip, avocado of wilde zalm), spettervers mango-aardbeisap XL, cheesecake, chocoboontjes, theebloem & een ansichtkaartje! Bij Bagels & Beans maken zij dit pakketje met liefde voor je klaar op veilige afstand. Bestel online via bestel.bagelsbeans.nl en kom dit weekend langs om het af te halen.

 

Tot slot, de laatste tip: Dutch Homemade Macarons van MultiVlaai! Deze zijn verkrijgbaar in 20 verschillende smaken. Heerlijk om jouw mama mee te verrassen, of natuurlijk lekker voor jezelf! Bestellen doe je via WhatsApp met het nummer 023-5579902.

 

Weet jij al waarmee je jouw lievelingsmens gaat verrassen? 

 

Wij wensen alle moeders & powervrouwen een hele fijne en liefdevolle Moederdag!