Vandaag geopend 10:00 - 21:00

Vacature: verkoopmedewerkers Calzedonia/Intimissimi

6 december 2023

Voor de nieuwe winkels Intimissimi én Calzedonia in Vier Meren zijn we op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers (18-30 uur) om deze nieuwe locaties tot een succes te maken!

De Calzedonia Group, gevestigd te Verona, is een modebedrijf opgericht in 1987 en bestaat uit de merken Calzedonia, Intimissimi, Falconeri, Atelier Emé en Signorvino. Al meer dan dertig jaar lang werken we samen aan een consistente groei van de organisatie en daarmee blijven we onze positie op de wereldwijde mode-markt versterken. Inmiddels zijn onze 4900 winkels te vinden in maar liefst 57 landen wereldwijd!

Bij de Calzedonia Group maak je deel uit van een dynamische organisatie met succesvolle merken. Sinds 2018 bestaan we ook in Nederland en openen we met regelmaat nieuwe winkels in diverse grote steden, van zowel Intimissimi als Calzedonia.

Calzedonia
Het eerste en oudste merk van de Group en tevens het merk waar de organisatie zijn naam aan te danken heeft. Calzedonia biedt sensationele en innovatieve trends aan op het gebied van panties, kousen en beachwear, waarbij de focus ligt op vakmanschap en stijl voor iedere doelgroep.

Intimissimi
Combineert verfijning en romantiek in haar producten, met een onmiskenbare vleug van de Italiaanse stijl! Zo weet Intimissimi te voldoen aan de wensen en behoeften van alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort én kwaliteit, zonder glamour te verliezen. Naast lingerie biedt Intimissimi ook een ruim aanbod aan knitwear en nachtmode.

Wij bieden jou een marktconform salaris en een bonusregeling. We zorgen ervoor dat je altijd de benodigde kennis in huis hebt, dankzij uitgebreide trainingen over onze producten en klantenservice (zowel on-the-job als via E- learning modules). Daarnaast hechten we veel waarde aan loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je enthousiast over onze producten? Dat komt goed uit! Je ontvang namelijk ook nog eens 30% personeelskorting op alle merken van Calzedonia Group wereldwijd: Calzedonia, Intimissimi, Tezenis, Falconeri, Signorvino, Atelier Eme & Outlets. Daarnaast krijg je ieder seizoen items uit de nieuwste collecties! 


Wij zijn op zoek naar verkoopmedewerkers met een passie voor mode! Jouw taken zullen onder andere zijn: 

· Alle klanten op een vriendelijke manier verwelkomen;
· Een positieve, vriendelijke ervaring leveren aan klanten door een gesprek aan te gaan en advies te geven;
· Het bieden van een persoonlijke winkelervaring aan alle klanten door het meten, stylen en voorstellen van geschikte producten;
· Het leveren van uitstekende productkennis aan onze klanten;
· Verlenen van goede service aan de kassa;
· Nauw samenwerken met het team en initiatief tonen om de targets te bereiken;
· Samen met het team zorgdragen voor een nette winkel, waar ook het uitvoeren van enkele huishoudelijke taken onder valt;
· Samen met het team en de district manager zorgdragen voor de juiste visuele normen.

Onze ideale kandidaat:
- Heeft een passie voor fashion;
- Spreekt Nederlands en Engels;
- Heeft bij voorkeur (een eerste) ervaring in een verkoop- en/of klantenservice omgeving, maar enthousiasme om de producten en kwaliteit van onze merken te leren kennen vinden we belangrijker;
- Kan comfortabel met klanten omgaan en is goed aanspreekbaar voor klanten; - Is een zelfverzekerde verkoper, bereid om zich aan te passen en nieuwe uitdagingen aan te gaan;
- Heeft goede organisatie- en timemanagement skills;
- Woont in de omgeving, dit kan bijvoorbeeld Haarlem, Leiden, Aalsmeer of ergens anders zijn.

Er zijn meerdere opties qua werkuren (wij zijn flexibel). Zie ze hieronder:
- Verkoopmedewerker: 30 hours per week
- Verkoopmedewerker: 24 hours per week
- Verkoopmedewerker: 18 hours per week
- Wil je graag meer of minder uren werken? Overleg het dan in jouw sollicitatie.

Ben je enthousaist en heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Dan horen we graag van je!